Nevereno vliz

";} ?>
TEDxNBU 2013

 

На 23 март 2013 се състоя третото издание на независимо организираната конференция по модел на TED – TEDxNBU.

В конференцията участваха:

 Андреас Бекман - директор на Дунавско-карпатската програма на международната природозащитна организация WWF (World Wildlife Fund)

 Жюстин Томс – През последните 15 години се занимава с интернет. Основател и ръководител на дигитална агенция Ей Би Си Дизайн енд Комюникейшън. Създадел на конкурса за онлайн присъствие БГ Сайт. Автор на много книги по темите онлайн присъствие и бизнес в интернет.

 Кузман Илиев – Завършва НБУ. От 2011г. е съавтор и водещ на предаването за икономика и финанси Boom & Bust по телевизия и радио Bulgaria On Air.

 Антония Кондова - Антония е учила “ПР” и “Мода и бизнес стратегии” в НБУ и се гордее с това.

 Любов Костова - Любов е Директор на Британски съвет България и глобален мениджър от страна на Британски съвет на FameLab.

 Кирил Митов - ръководи проекти в сферата на информационните технологии и обучението. Има опит като програмист, преподавател и предприемач. Един от известните му проекти е училище по роботика “Robopartans”

 Красимир Добрев - Красимир е завършил департамент „Масови комуникации”. Rъководи проект на един от най-разпознаваемите световни брандове.

 Набих Збиди - Завършил е “Строителство и архитектура на градското пространство”. Работил е като строителен съветник и в сферата на градското планиране и в SOS Детски селища в Тунис. Учи в НБУ магистратура “Международни отношения и сравнителна политика”

 Бойчо Кокинов - Преподaвател по когнитивна наука в НБУ и активен участник в създаването и развитието на НБУ

  Стефан Чернев - Бакалавър по “Публична администрация” и магистър по “Кинорежисура”. Носител на „Златна роза” 2010 за късометражен филм.

 Янко Цветков - дипломиран кино- и телевизионен оператор и за кратко мечтае да получи “Оскар”, но впоследствие решава, че тромавият процес в киното и липсата на спонтанност не отговарят на темперамента му.

 Росен Михайлов - Работил е в страната и извън нея като танцьор, преподавател, хореограф и продуцент вече повече от 20 години.

Всички презентации могат да се видят в канала на TEDx в Youtube.com.

 

 

 

 

 

обратно нагоре