Nevereno vliz

";} ?>
ПР приз 2017


На 18 май на официална церемония в Софийската градска художествена галерия бяха раздадени годишните награди на Българското дружество за връзки с обществеността “PR Приз 2017”.

Специални гости на събитието, което събра над 150 представители на гилдията, бяха Яник Мекушин, член на УС на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България и Ирина Йорданова, председател на Програма Европа на СО и на Комисията по европейски програми, проекти и международно сътрудничество към СОС.

Отличени бяха 33 проекта в общо 13 традиционни категории. В категория PR на студентски проект, студенти от НБУ спечелиха две от трите призови места: 

1. Живо чудо – Нов български университет 2. ARTscape room – Нов български университет 3. На СПА туризъм в България – СУ "Св. Климент Охридски" 

Първото място е за Петя Петкова от магистърска програма "Връзки с обществеността в социалните медии и социалните мрежи" и Стефани Илиева от бакалавърска програма "Връзки с обществеността" на департамент "Масови комуникации". Двете са работили по задание в курс "Тактики за връзки с обществеността" с ръководител гл. ас. д-р Евелина Христова. 

 

 

обратно нагоре