Навигация
|
Секция I ”Състав на храните” I.Yordanova, D. Staneva, L. Misheva, Tz. Bineva
STUDY OF THE RADIOCEASIUM‘S CONTENT IN BULGARIAN WILD MUSHROOMS FOR THE YEAR 2005 D.Danalev*, D.Marinkova,L.Yotova, G.Chalakov, F.Bensalah, D. Tanev
Determination of fatty acids in food additives Chankova S.G.
Environmental pollution and contaminants in food Svetlana Momchilova, Ilko Marekov, Boryana Damyanova, Daniela Antonova, Roza Dimitrova, Sabina Taneva
CHROMATOGRAPHIC METHODS for evaluation of AUTHENTICITY AND QUALITY OF lipid based FOODs AND FOOD supplements Prof. Roumen Genov
The Beginning of Modern Regulation of Purity of Food: The Progressive Era Legislation in the United States Ahad V. , Mincheva M. , Tomov A. , Doycheva A. and G. Satchanska1
Assesment of lactobacilli in LB, Parshevitza and Rodopeia yougurt Sv.Momchilova, S.Taneva, R.Dimitrova, I.Marekov, D.Antonova, B.Damyanova, E.Blagoeva, M.Nikolova
Lipid composition of walnuts and hazelnuts grown in Bulgaria Dineva P.
Current Food Standards G. Pavlova and D.Danalev
Qualitative determination of amino acid composition of honey samples Popstoyanova V.
Food Labelling Христо Найденски
Yersinia като хранителен патоген – значение и микробиологичен контрол
обратно към Секции
|
Важна информация
Без такса правоучастие
Първо известие: 1 март; Второ известие – 7 март
Срок за изпращане на
абстрактите – 18 март
Прикачване на абстрактите
Как да стигна?
Лого Abstract book Постер
|