Резюмета
ДЕПОЗИРАЙ своето резюме
Резюмето не трябва да надхвърля 300 думи, вкл. имената на авторите и се изготвя на английски език. Шрифт: Times New Roman, заглавие (с главни букви) - 14, автори и месторабота – 11, текст- 12. Резюмето трябва да съдържа следните раздели: Object of Research, Materials and Methods, Resultsи Conclusions.
При депозиране на резюмето чрез електронната поща в горния ляв ъгъл на страницата се посочват: Секцията и Вида на участието: доклад или постер.
Името на представящият автор се подчертава.
В заглавието не се допускат съкращения.
Одобрените резюмета ще се публикуват в Сборника с резюмета, който ще получи всеки регистриран участник. Сборникът с резюмета ще бъде на разположение и в електронен вариант.
При депозирането на резюмето се посочва желания тип на презентация (доклад или постер), както и секцията в която ще участва.
Изпрати резюмето
|
Важна информация
Без такса правоучастие
ПЪРВО СЪОБЩЕНИЕ: 10 ОКТОМВРИ 2014 Г.
ВТОРО СЪОБЩЕНИЕ: 15 ДЕКЕМВРИ 2014 Г.
ТРЕТО СЪОБЩЕНИЕ: 15 ЯНУАРИ 2015 Г.
КРАЕН СРОК ЗА ДЕПОЗИРАНЕ НА Резюметата: 10 ФЕВРУАРИ 2015
Резюметата се депозират на сайта на конференцията ИЛИ НА Е-МЕЙЛ: 2foodconference@nbu.bg
Прикачване на Резюметата
Как да стигна?
Лого
Полезни връзки:
www.nbu.bg
http://www.microbio.bas.bg/
http://www.babh.government.bg/
http://www.efsa.europa.eu/
|