Секция Качество на храните

„ANTIOXIDANT AND ANTIMICROBIAL ACTIVITIES FROM DIFFERENT EXTRACTS OF IN VIVO AND IN VITRO CULTIVATED LAMIUM ALBUM L. PLANTS“




„GENETIC POLYMORPHISM OF KAPPA CASEIN ANDCASEIN MICELLE SIZE IN RAW COW MILK“





Важна информация

Без такса правоучастие

ПЪРВО СЪОБЩЕНИЕ: 10 ОКТОМВРИ 2014 Г.

ВТОРО СЪОБЩЕНИЕ: 15 ДЕКЕМВРИ 2014 Г.

ТРЕТО СЪОБЩЕНИЕ: 15 ЯНУАРИ 2015 Г.

КРАЕН СРОК ЗА ДЕПОЗИРАНЕ НА Резюметата: 10 ФЕВРУАРИ 2015

Резюметата се депозират на сайта на конференцията ИЛИ НА Е-МЕЙЛ: 2foodconference@nbu.bg

Прикачване на Резюметата

Как да стигна?

Лого

Полезни връзки:
www.nbu.bg
http://www.microbio.bas.bg/
http://www.babh.government.bg/
http://www.efsa.europa.eu/